Moodless


Cloudy, rainy Sunday.

Zi perfecta pentru stat in fotoliu, invelit cu patura preferata, uitandu-te pe geam, gandindu-te la vreo dragoste bolnava, in timp ce asculti Yann Tiersen, Ray LaMontagne, William Fitzsimmons… sau pentru uitat la filme frantuzesti, revazut episoade din Grey’s Anatomy… as gasi o multime de facut, toate mult mai ademenitoare decat ceea ce trebuie sa fac de fapt.

Ma amagesc totusi cu patura preferata, cu o cafea cu lapte, cu Yann in winamp. Nu langa geam, ci langa calculator si incep sa citesc la asigurari… ADAS, ASTRA, ASIROM…. cu parere de rau va zic, I kinda don’t really care about those shits (urban dictionary: shits = general term for anything)… dar examenul e vineri. Timp nu spun ca nu e, dar in timpul asta mai trebuie facute si doua referate, la drept civil si penal, in timpul asta mai trebuie invatat si tot procesualul pentru testul de VINERI. Da, aceeasi zi cu examenul… Sweet, I know.

Sa vezi de acum stari de „lasa-ma in doamne iarta-ma in pace”, „nu am chef azi, n-am chef de nimic”, „cine m-a pus sa dau la drept ?” si „nu se mai termina o data sesiunea asta ?”  :-<.

Anunțuri

2 gânduri despre „Moodless

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s