Friends

Asta faceam la ora 3 noaptea… radeam pe burta cu Ty la Friends 😆 . Am terminat un sezon intr-o singura noapte… Iar astazi, jumatate de zi, numai „Oh Mickey, you’re so fine… you’re so fine, you blow my mind, hey Mickey… hey Mickey” a fost pe capul nostru  :))

2 gânduri despre „Friends

  1. hmmm uite de cine am dat pe blog;)) interesanta faza….desi pe mine nu ma amuza mi se pare stilul american…in fine nu are importanta…ce sa zic Lore de faza cu blogurile aici in iasi cam asa sta treaba si sincer as vrea sa vad ca nici blogurile nici hi5-ul nici facebook nu se mai acceseaza atata ma rog in cercu meu de amici totu este privit mai matur. La urma urmei la ce ne trebuie hi5?blog? si celelalte?

  2. Nu cred ca blogurile se pot situa pe aceeasi treapta cu profilurile de hi5, facebook & co, dpdv al importantei. Da, cele din urma sunt mofturi, pierdere de vreme in cea mai mare parte. Blogurile in schimb au un rang mai inalt de utilitate – ma rog, in functie si de ce scrii in el si de ce citesti la altii. Si de asta cred ca blogurile o sa reziste, ba chiar o sa ia o amploare mai mare.
    In privinta hi5-ului, avand in vedere ca in proportie de vreo
    70% e populat de pustarime, de personaje demne de pitzipoanca.org si alte site-uri de genul acesta, si cum asemenea indivizi si individe o sa se gaseasca multa vreme prin zona, cred ca o sa reziste si el destul cat sa mai scrii tu multe posturi cu privire la lipsa lui de utilitate :))

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s