Stephane Lambiel se retrage… (?)

Gata cu piruetele lui fantastice, cu poezia pe gheata in timpul competitiilor 😦 Stephane vrea sa se dedice spectacolelor.

Si-a mai anuntat o data retragerea in octombrie 2008, dar a revenit pentru JO, unde s-a clasat al patrulea. „Obiectivul meu, in acest sezon, a fost de a participa la JO de la Vancouver. Nu regret aceasta aventura. A meritat efortul sa retraiesc din nou emotiile unei Olimpiade. Viitorul meu? Eu îl vad în în lumea spectacolului

In martie nu va fi prezent la Campionatul Mondial de la Torino (si eu care abia asteptam! 😦 ), dar va participa impreuna cu Shizuka Arakawa, campioana olimpica in 2006, la o emisiune a programului de televiziune american ABC, „THIN ICE„, difuzata pe 19 si 21 martie.In cadrul acesteia, se vor lupta alaturi de alte 4 cupluri formate din patinatori celebri, pentru a castiga suma de 60.000 dolari.

Celelalte cupluri sunt: Shae-Lynn Bourne / John Zimmerman, Marie-France Dubreuil / Michael Weiss, Jamie Salé / Patrice Lauzon si Elena Berezhnaya / Daivd Pelletier.

Performanta perechilor va fi evaluata de un juriu alcatuit din fosti patinatori profesionisti, Dick Button, Kristi Yamaguchi si Katarina Witt, şi de publicul care va putea vota.  (info)

Agentul sau, Marc Lindegger, a declarat: „Este un show bun, asa ca a vrut sa faca acest lucru” , „aceasta este o decizie a inimii, care nu are nicio legatura cu rezultatul sau de la JO de iarna”.

Elvetianul nu va mai putea participa oricum la competitii oficiale de patinaj artistic in urmatoarele doua sezoane, deoarece Uniunea Internationala de Patinaj interzice sportivilor prezenta la astfel de spectacole… dar eu sper ca va participa la spectacole in acesti doi ani, dupa care sa revina la urmatoarele JO din Rusia… are doar 24 ani si inca multe de aratat 😀

Pana una-alta, pe site-ul sau s-a trecut si venirea la Bucuresti! \:D/

3 gânduri despre „Stephane Lambiel se retrage… (?)

  1. si totusi participarea la show uri in care te alegi poate cu o mai mare sau mai mica satisfactie financiara poate sa ridice multe intrebari

  2. Pingback: Un campionat mondial trist. « Inside these lines

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s