Scurta pauza

Nu cred ca voi scrie prea mult in zilele urmatoare, sa vedem cat rezist si cat de „pe bune” au fost rezultatele acelea la testul la care ne-a supus Grapefruits – how addicted to blogging are you? 😀 Mie-mi iesise 60 si un pic % parca.

Maine imi soseste musafir o verisoara de la Cta pentru vreo saptamana,  trebuie sa fiu gazda buna si sa arat imprejurimile orasului, nu blogului! Asa ca voi fi ocupata cu asteptatul in statie, cu ultimele pregatiri, cu mirosul de cozonaci, pentru ca mai apoi, pe seara, sa mergem toata familia la slujba de Inviere.

PASTE FERICIT va urez la toti, sa aveti casa plina de bucurie si sufletul de lumina, sa avem parte de timp senin, sa ne bucuram pe deplin de sarbatori!

Anunțuri

23 de gânduri despre „Scurta pauza

  1. Sarbatori cu bine, un Paste fericit iti urez alaturi de familia ta. Si eu voi fi inconjurata de ai mei si clar acum sunt ultimele randuri inainte de un shut down de vreo 4 zile 🙂

  2. Pingback: Sunshine award! « Michaelas Blog

  3. Paşte fericit sper că ai avut!:*
    Şi ce dacă eşti aşa de addicted? Eu nu cred că e ceva rău, doar aici e vorba de tine, părerile tale, dorinţele tale, frustrările sau of-urile tale. E ceva normal să îţi pese mult de ceva ce are legătură directă cu tine. Eu consider scrisul pe blogul ceva benefic pentru mine, ca şi mersul la psiholog, ceva necesar şi vindecător, un loc unde pot primi sfaturi şi unde mă descarc când am ceva de spus şi nu ştiu cui.
    Sper să nu o laşi mai moale cu blogging-ul:))

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s