Ca-n bancurile cu Maria si Ion

Cu Ty afara, imi da un ghiont:

– Ia uita-te la orizont 😆

Mandri ca o floare, adidasi intinsi la soare.

Pam pam!

„Maria – Bai Ioane, îti miros picioarele!

La care Ion raspunde:

– Daca vrei…”

Si zbang adidasii peste cablu!

35 de gânduri despre „Ca-n bancurile cu Maria si Ion

 1. Asta e o gluma facuta celor care se descalta in aer liber 🙂

  Noi i-am facut asta unui amic (erau doar niste tenesi folositi la basket, dar momentul a fost amuzant 😛 ).

 2. Radeti voi dar stiti ca acesta este un sport traditional al adolescentilor in foarte multe tari: Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Britain, Canada, Colombia, Czech Republic, Ecuador, El Salvador, Bolivia, Finland, France, Germany, Guatemala, India, Ireland, Israel, Mexico, New Zealand, Norway, Peru, Poland, Romania, Spain, Sweden, United States and Venezuela.

  Eu am fost mirata atunci cand am vazut in Canada acest fenomen. 😀
  Intrand in anumite localitati, atat urbane cat si rurale, vedeam atarnand cate o pereche de adidasi pe firele de inalta tensiune, de telefon, sau orice alte fire care atarna.

  Se leaga perechea de bocanci, adidasi sau tenisi de sireturi si se aruuuunca ! 😛

 3. Daca nu vedeam cu ochii mei poza, nu credeam =)) pana acum am mai vazut adidashi, chilotzi, sutiene, pana si absorbante aruncate pe jos…cred ca o s’o iau razna cand voi zari poate in viitorul apropiat un Always folosit, levitand pe la etajul 2 :-s

  • va dau eu explicatia…pe cat de socanta, pe atat de trista din pacate. am aflat-o si eu in momentul in care faceam un proiect de integrare urbana a cartierului baicului din bucuresti. discutand cu persoane care locuiesc acolo, am aflat ca adidasii atarnati de cablurile elecrice indica locul in care se vand stupefiante…
   si asa cum spuneati si voi prin commenturile voastre, cazuri din astea vezi destule, cel putin prin bucuresti..trista realitate 😦

 4. Pe vremea mea (ador expresia) era „cul”.Mereu vedeai bascheti,adidasi,cutii de sucuri sau bere,mai tarzior un pic,tot felul de greutati,etc,dar mereu erau.
  Si mai erau la moda: benzile de la casete,legate de tot felul de lucrui si bratarile din furtunasele de perfuzii,umplute cu tot felul de lichide colorate.
  Merci,pentru ca mi-am amintit de ceva dragut.

 5. defapt, semnificatia reala este aceasta: tenisii sunt atarnati pentru a demonstra moartea cuiva ucis in plina strada,de obicei inr-o incaierare cu arme intre benzile rivale.

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s