Salveaza gratuit inima unui copil

 

In urma cu 10 ani, o fetita de 4 ani, Katya din Moldova, a ajuns in Israel cu probleme foarte grave, cu sanse minime de supravietuire. Dupa aproape 5 luni si 4 operatii pe cord extrem de complicate realizate de doctorii de la Save a child’s heart, Katya era gata sa mearga acasa. Cu cateva zile inainte sa plece, a desenat o mana tinand o fetita cu inima. Cand a fost intrebata ce semnifica imaginea, Katya a raspuns: „am avut un vis, erau multe culori deasupra patului meu, apoi o mana mare a venit in mijlocul noptii. Am plecat intr-o tara indepartata si mi-au dat o inima noua, si am putut sa alerg si sa dansez.”

•••

Save a child’s heart este un proiect israelian umanitar dedicat in totalitate ideii ca fiecare copil merita cele mai bune tratamente medicale disponibile, indiferent de nationalitatea sa, religie, culoare, sex sau situatie financiara.

La centrul medical Wolfson din Holon, Israel, parintii isi pot salva gratuit micutii. Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator si cazare pentru unul din parinti. Familia trebuie doar sa plateasca biletul de avion dus-intors.

Pana in prezent, fundatia a avut in ingrijire mai mult de 2300 de copii din 38 tari, 7 copii din Romania si 4 din Moldova. Pe site-ul lor puteti  afla toate informatiile necesare, inclusiv povestile cu final fericit ale unor copii tratati de Save a child’s heart. De asemenea, se poate suna la redactia Radio Romania Cultural pentru detalii. Stirea a fost prezentata in direct la radio, in cadrul emisiunii Stiinta in cuvinte potrivite, rubrica medicala.

Anuntati mai departe, puteti schimba viata unei familii intregi, puteti ajuta si alti copii sa alerge si sa danseze. Si nu sunt doar vorbe mari, cititi aici povestea lui Denis, salvat cu un email primit de la un necunoscut.

Gasiti info si la Grapefruits.

6 gânduri despre „Salveaza gratuit inima unui copil

  1. Welcome back, Loryloo!
    Forte interesant programul… cum de in Israel se poate si in alte parti nu?
    Ar trebui sa se procupe si romanii nostri de salvarea micutilor cu probleme, de orice fel, nu numai cardiace.

  2. Pingback: Love addiction.. » Blog Archive » Pentru ei

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s