Nasa goes pink

In afara mult-discutatei campanii purtate pe facebook (fetele, stiti in mare parte povestea, statusul „imi place pe…”), cu prilejul acestei luni care de un sfert de secol este dedicata luptei impotriva cancerului la san, s-a alaturat si NASA acelora care poarta fundita roz, insa intr-un stil propriu. Aceasta a facut public un set de imagini din spatiu, cu supernove, stele si  galaxii indepartate, toate continand culoarea folosita de campaniile impotriva cancerului la san.

Fotografiile sunt absolut uluitoare si puteti sa va bucurati de mai multe pe site-ul NASA, unde va sunt oferite si informatiile necesare cu privire la imagini.4 gânduri despre „Nasa goes pink

  1. Referitor la planeta Martie care va fi a doua planeta locuita in permanenta de catre paminteni.Radiatile cosmice produc cancer si bruluri grave de piele a celor care sint in spatiu si nu au protecti adecuate.Nu exista la ora actuala protectie contra radiatilor si este necesar sa se trimeata roboti inteligenti.I-mi imaginez foarte greu sa vad o fiinta asa de frumoasa radiata in spatiul cosmic.

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s