Loryloo + Iasi = Love. Part II

Precum speram in ultimul post despre Iasi, sa ma intorc sa il mai admir, am ajuns zilele trecute iarasi in orasul meu de corazon. De data aceasta cu familia, total pe nepregatite pentru ca tata, ca orice om cu suflet frumos care isi iubeste mama, s-a hotarat in ultimul moment ca nu pot trece si aceste sarbatori fara a-si imbratisa rudele. Asa ca se pregatesc bagaje cu cateva ore inainte, se doarme putin si se porneste de dimineata in plimbare.

Desi pe alocuri mai vedeam panouri pe care era inscriptionat „drum bun”, drumul numai bun nu a fost, gropile erau mai multe decat sunt scoici pe malul marii, asa ca in mare parte a trebuit mers incet si… nesigur, incat ajunsi la destinatie, nepotelul meu a exclamat suparat: „Of, cat a trebuit sa circulam pentru un Iasi!” 😀 Dar cand bunica pe care nu ai vazut-o de un an si jumatate te primeste cu bratele deschise si ochii aproape in lacrimi, uiti si de ai facut un drum de zece ore, nu numai unul de patru.

Vizita a fost una mai mult decat binevenita, mi-a umplut sufletul de energie… si dragoste pentru viata simpla. Am avut parte de imbratisari cat pentru o luna intreaga (sunt atatea rude incat daca as merge cate o ora pe la fiecare nu mi-ar ajunge o zi intreaga), de urari si binecuvantari, de drumuri prafuite, dar care duc spre oameni cu suflet curat, de mirosit copaci infloriti la tot pasul, de cea mai buna portie de branza cu smantana, de cel mai bun lapte prins in ulciorul de lut, mancat cu cozonac, de cer senin si ploaie doar de zambete.

Iasiul nu poate fi pentru mine decat un nesecat izvor de bucurie. De l-as revedea curand…

3 gânduri despre „Loryloo + Iasi = Love. Part II

  1. no, apăi dară că şi eu am o bunică undeva la interferenţa Ardealului cu Banatul care aduce mult cu bunica lui Creangă din Pipirig, ioi că şi ea plânge când ne vede şi mereu ne aşteaptă cu inima deschisă…

    Iaşul este ţinutul unde revin rareori dar cu mare bucurie, nespus îmi este dorul de glăsuirea iubirii pe care doar Iaşul o arată oricărui călător…

  2. Nici nu stii cat ma oftic pe tine!:( Ce as fi vrut sa fiu si eu acolo langa voi..
    Da las’,urmatoarea ta vacanta va fi in Constanta!:D:))>:D<

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s