Kiwi in varianta „la borcan”

De la o vreme imi starnesc interesul tot mai multe lucruri noi, neincercate pana in prezent. Caci pana la urma… incercarea moarte n-are si viata este mai interesanta atunci cand esti curios din fire. Asa se face ca astazi, la micul dejun, nu mi-am mai inzestrat feliile de paine prajita cu aceeasi dulceata de capsuni din fiecare dimineata sau cea de visine facuta de mama (preferata mea ♥), ci am zis sa dau o sansa bietei dulcete de kiwi, exilata pe un raft de sus, primita de la o vecina draga.

Si uite asa nu mi-a ramas draga numai vecina, ci si dulceata sa. Aceasta din urma te imbie in primul rand cu o culoare frumoasa (chiar de nu isi pastreaza acel verde intens) si semintele micute, negre, care isi fac de cap prin borcan, pentru ca apoi sa te cucereasca cu un gust dulce-acrisor, numai bun pentru prima ora a zilei. In plus, se pare ca prezinta si avantajul de a se pregati destul de usor. Acum la preparatul ei in totalitate inca nu as risca, dar pentru alte variante sunt mai mult decat deschisa asa ca sunt curioasa cum se va intelege cu clatitele. Drept urmare am trecut asta deja pe lista de maine a lucrurilor de facut 🙂

Un gând despre „Kiwi in varianta „la borcan”

  1. Pingback: Inca o problema rezolvata « Inside These Lines

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s