O carte pe zi: 320 de pisici negre – Rodica Ojog Brasoveanu

O noua seara ad-mi-ra-bi-la in compania Melaniei Lupu, la cea de-a treia intalnire cu Rodica Ojog Brasoveanu. Am revenit la cartile sale politiste, mai exact la seria Melania, dupa ce in vara am citit „Cianura pentru un suras” si „Buna seara, Melania”. Incantarea lasata v-am povestit-o inca de pe atunci.

Cea de-a treia carte din ciclul de cele sapte nu este cu nimic mai prejos, ba chiar este si mai captivanta as spune. Aceeasi batranica simpatica din precedentele carti se gaseste acum in inchisoare… dar numai pentru scurt timp, caci evadarea sa se planuieste la doar cateva ore dupa arestare. Nu pentru a se reintoarce la Mirciulica insa si la a-i spune povesti, ci pentru descoperirea Fecioarei din Insula Grotelor, statuia de aur, in marime naturala, a Madonei. In plus, trebuie sa gaseasca o modalitate de a inlatura orice proba care o incrimineaza, pentru a nu se reintoarce in inchisoare.

Alaturi de escroci internationali, Melania va avea de purtat un duel cu acelasi comisar Cristescu, care se declara inca o data depasit de mestesugurile carismaticei batrane.

Un duel care nu poate decat sa va incante, asa ca va spun – fara indoiala este intotdeauna rost de citit si de zambit cand vine vorba de Melania 🙂 . Vi-o recomand din nou, cu aceeasi incredere.

4 gânduri despre „O carte pe zi: 320 de pisici negre – Rodica Ojog Brasoveanu

    • De mult mi-am facut si eu planul asta sa-mi termin toate cartile de citit si abia apoi sa mai cumpar altele ori sa mai imprumut de la biblioteca. In zadar 😆
      In loc sa se mareasca numarul celor citite, se mareste tot al celor detinute. Ceea ce oricum nu e tocmai rau 😀

    • Spre rusinea mea, am descoperit-o destul de tarziu… din simplu motiv pentru ca, in general, citeam multa literatura straina, indeosebi engleza, franceza si rusa… Din cea romana, preferam poezia si prea putin proza.
      Acum recuperez pe cat se poate! 🙂

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s