Iarna… grea

Oricat de aiurea ar fi cand ti se uraste de lume, cel mai aiurea e cand ti se uraste chiar de tine. De vreo doua zile nu am chef nici de blog, desi am tot felul de idei de postat, nici de margele, desi am unele noi, nici de gatit, desi am gasit retete interesante. Ascult muzica. De ea, da, imi era dor, desi nu am muzica noua de luni intregi. Desi acum nu imi este de mare ajutor, winampul fredonand prea trist pentru ora asta. De vina ar fi mai mult 30 Seconds To Mars, dar nu vreau sa apas next. Las totul sa treaca de la sine. Mai ales timpul. Caci intr-o luna si putin pornesc spre casa. Lungul drum spre casa. Daca nu o fi si atunci inzapezit peste tot si va trebui sa amanam.

Nu, mai bine nu iau asta in calcul. Aici nu sunt coduri portocalii sau galbene ca acasa. Aici e doar frig. Afara si in mine. Daca nu ar fi gandul plecarii, inima mea ar fi fost in cod rosu de multa vreme.

Happiness is up to me. De maine trebuie sa schimb atmosfera. Schimb muzica, ies la plimbare, il imbratisez mai mult. Poate ma si tund.

6 gânduri despre „Iarna… grea

  1. Cine nu are cod si-l doreste,cei care il au l-as da in secunda doi. 🙂 Daca vrei fac pachetel si iti trimita zapada cat pentru un cod portocaliu. 😀

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s