Ti-am dat un inel…

Pentru cine si-a pierdut increderea in capacitatea barbatilor de a face surprize celor dragi inimilor lor, o sa impartasesc cu voi un video pe care l-am vazut la televizor, in timpul stirilor sportive. Protagonisti sunt un inotator american, Matt Grevers, care a castigat cursa de 100 metri spate la Grand Prix Missouri, si prietena sa, Annie Chandler, de asemenea inotatoare.

Aflat pe podium, dupa ce si-a primit medalia de aur, Matt a fost felicitat si de Annie, pe care a chemat-o sa urce pe prima treapta alaturi de el, cu scuza de a face o fotografie. In acest timp, el scotoceste prin buzunar si ingenunchind, scoate cutia cu inelul ce urma sa ajunga pe degetul iubitei, in fata tuturor celor prezenti la cursa de inot.

Reactiile in clipul de mai jos 🙂

Asadar exista inca speranta 😆

PS: Aceasta dovada de dragoste pe neasteptate nu poate sa nu imi aminteasca de scena cand Iker Casillas a sarutat-o pe iubita sa, Sara Carbonero, in timpul unui interviu pe care aceasta i-l lua imediat dupa castigarea Cupei Mondiale  :). Clipul cu ei aici. Merita vazut pentru Iker, de-a dreptul scump si emotionant 😳

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s