Viitorul fotbalului

De astazi ne-am gasit o noua distractie. Nepotelul meu a inceput sa mearga la sala de sport, la cursuri de fotbal. Aici, o intreaga aventura. Cum altfel s-ar putea cu niste copii de 5-6-7 ani ? Teribil de amuzant pentru noi cei de pe banca, dar si foarte stresant pentru antrenor care cred ca intr-o ora oboseste cat dupa trei meciuri consecutive.

Robi si-a luat rolul mai mult decat in serios caci, evident, un viitor Messi trebuie sa porneasca antrenamentele de tanar. Mi-a spus chiar ca va renunta la dulciuri pentru ca nu sunt sanatoase pentru un sportiv! 😆 (Crema de zahar ars de ieri nu se pune caci i-a facut-o matusica.) Si cu asa planuri marete a debutat in primul meci, care, de fapt, s-a desfasurat intre Real Madrid si Barcelona. „Cand o sa jucam, in mintea mea o sa ma gandesc ca echipa mea este Barcelona, iar cealalta este Real Madrid!”

Miscarea nu a intrat de saptamana asta numai in programul lui, ci si in al meu… caci drumul pana la sala este al naibii de lung… iar noi ca sportivi ce suntem, mergem numai pe jos desigur 😀

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s