5 lucruri pe care nu le stiati despre soferii de maxi-taxi

1. Soferii de maxi-taxi sunt o adevarata sursa de intelepciune.

Intr-o zi, un baiat de vreo 12 ani alerga sa prinda maxi-taxi, intrucat era deja in intarziere spre scoala, dupa cum a si spus o data urcat in masina. Soferul insa il incurajeaza dandu-i un sfat total adecvat varstei baietelului: “Dupa trenuri si dupa femei sa nu fugi niciodata… caci intotdeauna vine altul/alta. “

 2. Soferii de maxi-taxi il urmeaza indeaproape pe Horia Brenciu si fac ce le spune inima.

…dupa cum am observat intr-o alta zi cand, fara nici un motiv plauzibil, un sofer a dat jos din masina doi barbati care platisera deja calatoria…

 3. Soferii de maxi-taxi te cunosc mai bine decat te cunosti tu.

…dupa cum un anume sofer s-a rastit la o doamna care incerca sa deschida usa, la coborare, cu mana stanga… “Da’ nu cu stanga doamna! Cum vreti sa se deschida?”… Pai bine, dar ma intreb… ati auzit cumva vreodata de persoane stangace?!

 4. Soferii de maxi-taxi iti vor intotdeauna binele si de aceea iti si spun ce ar trebui sa faci.

…dupa cum acelasi sofer s-a rastit la aceeasi doamna: “Stati acasa daca nu stiti nici macar sa deschideti o usa!” Caci intr-adevar, cum sa pleci in lume cand nu poti deschide o usa de maxi-taxi, mai ales si incarcat de bagaje fiind?

 5. Soferii de maxi-taxi sunt Dumnezeul tuturor.

Si te pot face cu ou si cu otet, pentru cel mai nesemnificativ lucru… dupa cum s-a intamplat cu o biata femeie care, fara sa isi dea seama, in loc sa deschida usa pe care urca de regula calatorii, a deschis-o pe cea din fata, pentru locurile de langa sofer… Motiv pentru care domnul de la volan a inceput sa ii adreseze fel de fel de apelative, unul mai politicos ca altul, descriind-o pe femeie in fel si chip: incuiata, proasta si altele asemenatoare.  Caci desigur… cu totii avem creier, dar doar ei, soferii de maxi, au si instructiunile de utilizare ale acestuia.

Reclame

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s