Sochi se muta, temporar, in Londra

In aceasta vara, Londra nu se bucura doar de desfasurarea Jocurilor Olimpice, ci si de farmecul iernii rusesti, adus in Marea Britanie de patinatori de top din Rusia.

Acestia au pregatit un show unic ce va avea loc in Parcul Sochi, una din atractiile principale din Londra (Gradinile Kensington), pe perioada Jocurilor Olimpice, atractie ce isi propune sa arate cateva din minunile cu care Sochi isi propune sa uimeasca in 2014, cand va fi gazda Jocurilor Olimpice de iarna.

Spectacolul se va numi Sochi: Small Stories of a Big City si a fost creat de faimosul patinator rus, Ilya Averbukh, vicecampion olimpic, campion mondial si european. Pe gheata isi vor face aparitia unele dintre cele mai mari nume din patinajul rusesc, staruri precum: Aleksei Yagudin, Tatiana Navka, Roman Kostomarov, Tatyana Totmyanina, Maxim Marinin, Mariya Petrova, Aleksei Tikhonov, Margarita Drobyasko, Povilas Vanagas, Maxim Stavinski, Albena Denkova, Maxim Shabalin si Oksana Dommina.

Parcul Sochi va fi deschis incepand cu data de  26 iulie, cu o zi inainte de Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice, pana pe 12 august, ziua Ceremonii de inchidere JO.

Reclame

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s