Intoarcerea omului negru

Evan Lysacek, campion olimpic in 2010 in proba masculina de patinaj artistic, a anuntat ca va reveni in competitiile sportive, dupa o pauza de doua sezoane. Americanul isi va face prima aparitie in seria Grand Prixurilor, mai exact la Skate America, care se va desfasura in octombrie 2012. Programele pregatite pentru acest sezon sunt „Samson and Delilah”, pentru programul liber, si muzica Flamenco pentru programul scurt.

„Revin in competitiile sportive de patinaj cu scopul de a reprezenta Statele Unite la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi, din 2014, si de a-mi apara cu succes titlul olimpic”, a declarat Lysacek.

 Eu am impresia ca invididul asta ne ia de fraieri. S-a dat bine merci la fund imediat dupa o medalie de aur castigata pe nemeritate, iar acum dupa ce s-au mai linistit apele si s-a mai domolit scandalul,  vrea  sa se intoarca la Sochi nu neaparat pentru a lua o medalie de aur, ci mai degraba  pentru a demonstra ca prima medalie de aur a fost meritata… iar asta bazandu-se, desigur, pe faptul ca Evgeni va fi destul de in varsta pentru a mai putea lupta cu indarjire pentru titlul olimpic…

Din pacate pentru american, Plushenko, chiar mai in varsta fiind, inca face o cvadrupla minunata, pe cand el, Lysacek, inca face eforturi pentru a-si adauga aceasta saritura in program.

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s