Patinaj artistic: Sezonul 2012 – 2013 [2]

Septuplu campion european la patinaj artistic, Evgeni Plushenko se intoarce in sezonul urmator, la Zagreb, pentru a-si apara titlul european, dupa cum declara zilele trecute intr-un interviu acordat R-Sport.

–  Evgeni, cum merg pregatirile pentru noul sezon?

„Programele sunt deja gata.  In timpul pregatirii lor, am lucrat cu specialistul japonez Kenji Miyamoto si cu italianul Pasquale Camerlengo. De asemenea coregraful nostru David Arvysh a fost cu mine tot timpul si antrenorul de fitness Vitaly Balykin si desigur antrenorul meu Alexei Nikolaevich Mishin.  Lucram cu un grup mare si ne dorim un rezultat bun anul acesta. Dar principala tinta, precum am spus si inainte, este evident Sochi.”

–  Unde vei concura in acest sezon?

„Cred ca nationalele si campionatul european sunt sigure. Exista o intelegere preliminara cu partea japoneza a federatiei noastre cum ca voi lua parte la competitia Japan Open din 6 octombrie. Nu planuiesc sa iau parte la competitiile Grand Prix.”

In plus, Evgeni a dezvaluit si noua sa dragoste: golful. Un sport pe care a inceput sa il joace in timpul recuperarii sale si pe care planuieste sa il ia in serios dupa finalul carierei sale de patinator 🙂 . Rusul poate fi vazut jucand golf intr-un clip pe youtube si in doua albume disponibile aici si aici.

Sursa info.

2 gânduri despre „Patinaj artistic: Sezonul 2012 – 2013 [2]

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s