Sherloriada

– How’s your blog going?
– Hmm, fine. Good. Very good.
– Written much?
– Not a word.

O situatie care descrie foarte bine starea mea si a blogului, in ultima perioada. Au trecut multe nepovestite. Dar sa nu credeti ca uit vreodata de Inside these lines. Il verific zilnic, doar ca nu imi gasesc intotdeauna cuvintele pentru a povesti tot ce mi se intampla.

Si atunci o dau pe alte cai si va povestesc ce li se intampla altora… din seriale, din patinaj etc. La fel ca si acum cand vreau sa laud noul serial care m-a cucerit, din care am si preluat dialogul de mai sus – SHERLOCK.

Pentru o pasionata (ca mine) de actiune, criminalistica, mistere, serialul asta vine la fix. Isteria lui a inceput din 2010, dar cum eu sunt mereu o intarziata, am inceput sa-l urmaresc de doar doua zile. Tot de atunci il si preaslavesc in stanga si-n dreapta.

Aceasta  moderna adaptare a povestilor celui mai celebru detectiv din istorie a innebunit milioane de britanici… si nu numai. Miniseria prezinta aventurile lui Sherlock Holmes (interpretat remarcabil de Benedict Cumberbatch ♥), alaturi de bunul sau prieten, John Watson (Martin Freeman), in lumea timpurilor noastre. Pana in prezent serialul numara doar sase episoade, a cate 90 de minute fiecare… Toate puse la punct impecabil. Detaliile sunt viata acestui film, interpretarile sunt exceptionale, costumele de invidiat, scenariul foarte bine gandit – iata doar cateva motive care m-au convins ca acest serial merita urmarit si care vor convinge cu siguranta si pe altii inca de la primul episod vizionat.

Detalii: IMDB rating: 9,2

Tagline: The world’s favourite detective has emerged from the fog…this is Sherlock for a new generation.

Numeroase premii si nominalizari BAFTA, Crime Thriller Awards, Primetime Emmy Awards, Banff Television Festival etc.

2 gânduri despre „Sherloriada

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s