Bucuria lucrurilor simple [3]

Nu sunt o mare amatoare a frigului sau a iernii in general, dar intotdeauna astept cu mare nerabdare prima ninsoare. Si ce frumos e atunci cand te trezesti buimac intr-o dimineata, iti indrepti ochii somnorosi spre fereastra si vezi totul acoperit cu o patura alba! Cand iti dai seama ca a nins necontenit toata noaptea, cu fulgi mari si albi ca florile de iasomie. Cand in timp ce tu erai in lumea viselor, o lume de vis se contura chiar sub geamul tau.

page

7 gânduri despre „Bucuria lucrurilor simple [3]

      • Cand eram copil, m-am intrebam: de ce oamenii au limitat Craciunul doar la trei zile cand in mod normal puteau sa il lungeasca la 365 de zile 🙂 Daca doresti sa continui cu stransul stelutelor implicand in joc si alti prieteni de ai tai, oferind si tu la randul tau stelute norocoase, si desigur primind si tu la randul tau si de la altii alte stelute norocoase, pana le aduni pe toate sase, iti urez bafta si have fun

    • Ehehe, e valabil si la noi, dar asteptam runda a doua de zapada, sa acopere murdaria de acum… Plus ca trebuie sa refacem si omul de zapada, cel de acum cateva zile, a fost decapitat de soare si apoi exterminat de ploi :)))

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s