Cadourile de Craciun nu se gasesc doar sub brad

… iar asta este valabil pentru oricine, in general, dar in mod deseobit pentru iubitorii de patinaj, Craciunul acesta 🙂 Dupa cum stiti deja, eu ma incadrez de minune in aceasta categorie.

Primul cadou a venit a doua zi de Craciun, din partea lui Evgeni Plushenko. Nu am vazut Campionatul National de patinaj din Rusia, dar am aflat ca a castigat cel de-al 10-lea titlu national!

Al doilea cadou a venit a treia zi de Craciun cand, intamplator, dand raita prin toate programele tv, am dat peste Transilvania Look Tv (pe care de altfel nu l-am urmarit niciodata).

Reatie: PATINAJ! Uhuhuhu! Ice Christmas Gala, Torino, 2012!! Dublu uhuhuhu! Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel, Irina Slutskaya, Elvis Stojko! Cvadruplu uhuhuhu!!!! 😀 Ati inteles voi, nebunie mare. Sa nu mai miste nimeni, sa nu mai vorbeasca nimeni, trebuie sa-mi iau doza de patinaj! Si am avut noroc sa prind gala chiar de pe la inceput, asa ca am avut parte de aproape doua ore de spectacol, in compania unor legende ale patinajului mondial. Pe langa cei mentionati mai sus, au mai fost prezenti Tatiana Totmianina & Maxim Marinin, Laura Lepisto, Elena Ilinykh & Nikita Katsalapov, Margarita Drobiazko & Povilas Vanagas, Nicole Della Monica & Matteo Guarise, Shining Blades (patinaj sincron).

Gala a avut loc pe 26 decembrie, in Palavela din Torino (pe care e musai sa o vad… candva!), dar a fost transmisa astazi si la noi (printr-o minune)!

FELICITARI TRANSILVANIA LOOK TV. I HEART YOU 😀

 

6 gânduri despre „Cadourile de Craciun nu se gasesc doar sub brad

    • :))) Mi-a adus mai multe. Printre altele, mi-a indeplinit dorinta de a avea par cret. Intotdeauna am vrut zulufi. Cum asta nu s-a intamplat la nastere, ramanea doar sa am un ondulator bun 😆 . L-am primit acum 🙂

      • Suuuuper ! Sa te incretesti toata si sa fi suuperba sa te invidieze toate zulufatele din lume ca iti sta mai bine decat le sta lor, si sa sucesti mintile tuturor barbatilor care te vad ! Ma bucur tare mult ca Mosu ti-a adus ce iti doreai ! 🙂

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s