Albina la volan… oficial!

Dupa o noapte intreaga de stat cu capul pe perna si uitat din ora in ora la telefon sa nu cumva sa se faca ora de „trezire” si sa nu fi sunat alarma, m-am prezentat ieri pregatita maxim la proba practica a examenului auto 😆

Dupa alte cateva ore de stres in asteptarea politistului, dupa N senzatii de „mi-e foame”, mi-e sete”, „am nevoie la toaleta”, „mi-e teama”, „am emotii”… a venit Monsieur Le Policier. Mi-nu-nat.

Imi pregatesc tot terenul, scaun ridicat, oglinzi reglate, centura pusa, semnalizat, asigurat, ambreiaj apasat, frana de motor eliberata. Ma rog, totul aranjat. Oook… si totusi masina nu porneste. F*@k, s^&t, aaaaaaaaaaaaah, what to do, what to dooo?? Ce Dumnezeu am uitat sa fac? Politistul inca in dreapta, desigur. Moment de panica, oh, s-a terminat tot si nici nu am inceput! Dupa vreo doua tipete nebunesti in capul meu, mi-am dat seama. Am uitat sa bag intaia, era pe liber. O greseala stupida, tampita, idioata, o greseala de nu stiu ce a fost in capul meu. Ce sa fie de fapt? N-a fost. Blank total. Mi-am abtinut un suspin de „vai de capul meu”, mi-am muscat buza de jos si am pornit zicandu-mi „cu Dumnezeu inainte”.

Mi-ar fi trebuit o centura de siguranta, sa ii atasez si inimii, sa o tina in loc, la ce nebunie era in pieptul meu dupa acea greseala. Am incercat sa ma stapanesc si sa imi spun ca indiferent de cum am inceput, important este sa merg bine in continuare, ca inca pot lua examenul asta.

Dupa o jumatate de ora de condus sub ochii vigilenti din dreapta mea, am auzit ca trebuie sa fac la dreapta si sa parchez. Momentul adevarului: mai dau ochii cu lumea ori nu? Mi-a spus ca am trecut examenul si m-am uitat atent cum scrie fiecare litera din A D M I S 😀 Pana nu aveam sa termin si cu facutul pe martorul la alte doua fete dupa mine, nu mi-a venit a crede.

Slava cerului ca nu am facut alte greseli majore si ca politistul nu m-a dat jos din primul minut de…nepornire 😆 caci, dupa cum a zis unei alte pretendente la postul de soferita (la care am fost martor), la experienta lui, isi da seama din primii 50 de metri daca persoana de la volan greseste din cauza emotiilor sau a nepregatirii 🙂 Cred ca a vazut in cazul meu un munte de emotii, mare cat planeta Jupiter 😆

La sfarsit i-am multumit politistului si i-am urat o zi buna… caci cu siguranta el a facut-o pe a mea dumnezeieste de buna. L-am intampinat apoi pe Pingu, chiar de ziua noastra (2 ani si jumatate), cu un zambet larg pana la urechi, spunandu-i „Copil, sunt soferita!” … cu un semnul exclamarii mare cat muntele meu de emotii de mai devreme.

Oh, what a day!

tumblr_lrgvrtlR9b1qc2rqoo1_500

Reclame

8 gânduri despre „Albina la volan… oficial!

  • Multumesc!!
   Urmeaza… dupa ce voi primi si permisul 🙂

   Am fost astazi sa imi iau dovada, dar era o intreaga nebunie la politie, intocmai ca la tv. Coada uriasa la schimbat permise si primit dovezi. M-am lasat pagubasa. Am sa imi astept linistita permisul si gata :)))

  • Multumesc! :*
   Imi spunea o colega, pe cand imi dadeam in vileag emotiile pentru examenul la sala, „Nu te face pe tine un Cod Rutier!” 😆
   Cu ceva emotii, cu putin noroc, pana la urma asa a fost ;))

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s