Pronosticuri pentru Campionatul European de Patinaj Artistic 2013

Zagrebul intra de maine in febra competitiilor. In cateva zile, Europa isi va desemna campionii ghetii din acest an. Patinatorii sunt deja pregatiti, fanii asteapta C.E. inca de la finala Grand Prix, asa ca showul poate incepe.

Competitia se va desfasura fara cateva nume importante precum: Nathalie Pechalat & Fabian Bourzat, Vera Bazarova & Yuri Larionov, Kiira Korpi, dar ne descurcam cu ce avem si ne multumim cu ce vedem 😀

In absenta patinatorilor de mai sus (si culmea, toti cu sanse la medalii), iata-mi pronosticurile pentru podiumurile europene:

    • Proba masculina: 1. Evgeni Plushenko, 2. Javier Fernandez, 3. Florent Amodio – Multi nu il vad pe Evgeni pe primul loc si la acest campionat. Nici el nu se vede. Am putea sa tinem cont de durerile de spate pe care le acuza chiar in prezent sau am putea tine cont de celelalte sapte titluri europene pe care le are in spate. Eu aleg varianta 2, desi… desigur, lui Evgeni ii cam trec tineretile. Let’s just hope for the best!

  • Proba de dans: 1. Anna Cappellini & Luca Lanotte, 2. Ekaterina Bobrova & Dmitri Soloviev, 3. Elena Ilinykh & Nikita Katsalapov – In absenta francezilor, italienii Anna si Luca merita cel mai mult aurul european in acest sezon. Au evoluat superb de la an competitiv la altul!
  • Proba feminina: 1.Carolina Kostner, 2. Elizaveta Tuktamysheva, 3. Adelina Sotnikova. Cu multe sanse pentru medalia de bronz este insa si Elene Gedevanishvili.
  • Proba de perechi: 1. Aliona Savchenko & Robin Szolkowy, 2. Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov, 3. Stefania Berton & Ondrej Hotarek – In aceasta proba va fi cea mai stransa lupta pentru medalia de aur, fara indoiala!! Mizez pe victoria germanilor, desi sunt sigura ca rusii vor fi la mare inaltime si extrem de aproape de cvadruplii campioni europeni. Cat despre medalia de bronz, cred ca italienii vor trebui sa lupte pentru ea cu Yuko Kavaguti si Alexander Smirnov, pe care sper sa ii vad intr-o forma mult mai buna decat cea din seria Grand Prix.

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s