Campionatul international de patinaj artistic Four Continents 2013

Ieri a inceput Campionatul international Four Continents, desfasurat in Japonia, la Osaka. Mai intai cu festivitati de deschidere, intalniri ale juratilor etc. Competitia propriu-zisa incepe insa de maine, pentru 83 de patinatori participanti.

Principalii candidati la podium in proba masculina sunt Daisuke Takahashi, Yuzuru Hanyu, Ross Miner, Takahito Mura, Nan Song, Kevin Reynolds, dar si noul campion al SUA, Max Aaron.

In proba feminina, se vor lupta pentru podium Mao Asada, Ashley Wagner, Akiko Suzuki, Christina Gao, Gracie Gold, Kanako Murakami, Zijun Li, Kexin Zhang si Agnes Zawadzki.

Proba de dans va aduce din nou  marele duel dintre perechea canadiana Tessa Virtue & Scott Moir si cuplul american Meryl Davis & Charlie White. Au pretentii la podium si fratii Shibutani, Madison Chock & Evan Bates, Piper Gilles & Paul Poirier.

In proba de perechi, vor tinti la medalii Meagan Duhamel & Eric Radford, Kirsten Moore-Towers & Dylan Moscovitch, Marissa Castelli & Simon Shnapir, Cheng Peng & Hao Zhang.

Programul competitiei:

 • 8 februarie – programele scurte in proba de dans, proba de perechi si proba masculina
 • 9 februarie – programul scurt in proba feminina, programul liber proba masculina
 • 10 februarie – programele libere in proba de perechi, proba feminina, proba de dans
 • 11 februarie – gala laureatilor

8 gânduri despre „Campionatul international de patinaj artistic Four Continents 2013

  • A anuntat Eurosport 2 transmiterea campionatului, incepand de astazi. Din pacate, eu astazi nu am putut urmari daca si ce s-a transmis. Voi urmari maine insa. Iata cum am gasit eu orele de transmisie:
   * sambata – 11:00 – 15:30
   * duminica – 09:00 – 13:15
   * luni – 08:00 – 10:30
   * marti – 07:00 – 09:00 (reluare)
   Probele transmise nu sunt specificate… dar banuiesc ca vor transmite din toate probele din ziua respectiva ultimele grupe valorice, iar luni gala.
   Vizionare placuta! 🙂

    • Cu mare drag! 🙂 Ma bucur ca te-am putut ajuta.

     Sa vina cat mai repede luna martie!! Abia astept sa vad de ce surprize vom avea parte la campionatul mondial.

 1. Buna!Stii cumva ce s -a intamplat cu Ashley Wagner,de ce nu a mai participat? 🙂 Am cautat listele cu rezultatele programului scurt la fete si se pare ca nu se afla in clasamente(Eurosport nu s -a obosit sa transmita si programul scurt al fetelor se pare)

  • Conform unui articol citit pe chicagotribune. com, Ashley Wagner s-ar parea ca se reface dupa o mica accidentare. La finala Grand Prix din decembrie a avut o cazatura destula de urata in programul liber, astfel ca in prezent a ales sa lipseasca de la Four continents pentru a se putea concentra pe revenirea in forma de zile mari din toamna.

  • Din cate am inteles, la mondiale s-ar putea totusi sa fie prezenta, pentru ca in multe articole a declarat ca isi doreste sa ajunga acolo.
   Sper sa poata patina… si in forma maxima!

   Cu mare drag! :*

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s