Plushenko da in judecata un comentator tv

Campionul olimpic Evgeni Plushenko a anuntat astazi ca va da in judecata pentru calomnie un comentator al postului Eurosport 2, Andrew Zhurankova.

In urma cu o luna, patinatorul rus s-a retras dupa programul scurt de la Campionatul European de la Zagreb, in urma inrautatirii unor probleme de sanatate existente deja. Antrenorul sau, Alexei Mishin, a declarat ca Evgeni va suferi o operatie la coloana,  intr-o clinica din Israel.

Scandalul dintre patinator si comentatorul sportiv a pornit dupa ce prezentatorul tv a afirmat, in transmisiune directa, in timpul Campionatului Four Continents, ca nu crede in aceasta operatie: „Parerea mea este ca nu a fost o astfel de operatie si ca toata povestea, avand in vedere cum a fost prezentata in mass-media – a fost o exclusivitate a unui post si doar anumite surse media au primit informatia si au scris despre asta -,  totul pare o strategie folosita pentru actiuni de PR in showbiz .”

In urma acestor afirmatii, Evgeni a declarat: „Am vorbit deja cu avocatii. Luni vom intenta un proces. Ma voi lupta pentru onoarea si demnitatea mea, deoarece nu a fost doar o insulta la adresa mea, dar si la adresa echipei mele. Asemenea persoane nu ar trebui sa lucreze in televiziune.”

Astfel de speculatii au mai aparut in presa, insa si sotia patinatorului a negat zvonurile conform carora Plushenko nu ar fi facut acea operatie si chiar a facut publice cateva fotografii cu Evgeni pe patul de spital.

Din pricina operatiei suferite la coloana vertebrala, patinatorul nu va putea participa nici la Campionatul Mondial din luna martie.

2 gânduri despre „Plushenko da in judecata un comentator tv

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s