Loryloo e vALLuntar!

Astazi imi inchei ziua cu un zambet larg pe fata. Tocmai m-am inscris si am fost acceptata in campania online vALLuntar „Mai multe carti, mai multe sanse”, o campanie adresata bloggerilor iubitori de carte.

In perioada 18 – 24 februarie voi primi gratuit doua carti (deocamdata pastrez surpriza si nu va spun care sunt), alese de pe site-ul editurii All, iar dupa ce le voi savura pe indelete, voi reveni sa va povestesc despre ele. 

Bloggerii participanti in campanie vor primi cate un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicata. Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la fiecare 20 comentarii, echipa ALL va planta inca un copac intr-un loc ales de ROMSILVA. Asadar, fiecare comentariu este important si poate ajuta la imbogatirea spatiului verde romanesc 🙂

Puteti afla mai multe informatii de aici.

Sper sa va inscrieti si voi, sa fie un numar cat mai mare de persoane ce promoveaza lectura si cati mai multi copacei plantati cu ajutorul bloggerilor!

4 gânduri despre „Loryloo e vALLuntar!

  1. Pingback: Citeste o carte si ajuta la plantarea unui copac « Retzetar de… fericire

  2. Pingback: Livada de mango | Inside These Lines

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s