Din lumea necuvantatoarelor

Astazi este Ziua Internationala a animalelor fara stapan!  Pentru toti cei care iubesc lumea celor care nu cuvanta, am un anunt de facut.

Asociatia „Ajutati-l pe Labus” este o organizatie non-profit care isi propune, inca de la infiintare in 2004, sa ajute animalele fara stapan din Galati.  In prezent, se ocupa de aproape 1000 de animale parasite carora incearca sa le ofere un trai mai bun si o casa calduroasa.

De Ziua Internationala a animalelor fara stapan, asociatia spera sa obtina un sprijin cat de mic din partea cetatenilor si a autoritatilor. De aceea, duminica, pe 7 aprilie 2013, sunteti invitati intre orele 17-19, pe esplanada de la Potcoava de aur pentru a sarbatori necuvantatoarele si pentru a le ajuta. Se va face o colecta de hrana pentru animalele din adaposturi, vor fi adusi catelusi pentru adoptie,  se vor putea achizitiona accesorii pentru animalele de companie si completa fise pentru redirectionarea a 2 % din impozitul pe venit din salarii catre asociatia „Ajutati-l pe Labus”, plus alte surprize din partea organizatorilor.

Adopta un prieten!

10 gânduri despre „Din lumea necuvantatoarelor

      • Se organizeaza anual o colecta de hrana pentru cainii si pisicile din adaposturi, cel putin in Galati. In Cluj au fost foarte multe pana la momentul actual. Aici ajung cam la toate, insa in Galati, cum vin foarte rar (anul asta cred ca abia prin august) nu prea pot participa la astfel de activitati. 😦

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s