Pe drumuri de munte

Pe varful Muntelui Grappa, la aproape 1800 m altitudine, intre verde si albastru infinit, un crin portocaliu imi zambeste vesel… pesemne banuieste el ca vantul l-a nascut intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de sub soare.

La apus de soare, corturile sunt deja asezate, iar focul este aprins. Inoptam printre nori… si printre licurici. Pe doi ii prind intre palme pentru ca mai apoi sa ii las sa zboare impreuna cu dorintele mele.

A doua zi pornim in explorare la monumentul din varful muntelui, un Ossarium, construit in 1930 in memoria celor cazuti in Primul Razboi Mondial. Privelistea este incantatoare, desi norii ne anunta ca urmeaza  sa stropeasca din nou micile flori salbatice rasfirate pe culmi. Ploaia deja nu ne mai deranjeaza, e rece… dar ne-am incalzit sufletele cu peisaje de poveste.

Un weekend pe drumuri de munte poate fi un adevarat medicament. Oricand.

monte grappa (13)monte grappa (10)monte grappa (2)monte grappa (7)monte grappa (9)monte grappa (5)monte grappa (6)monte grappa (12)monte grappa (11)monte grappa (4)monte grappa (1)monte grappa (14)monte grappa (15)monte grappa (3)monte grappa (8)

6 gânduri despre „Pe drumuri de munte

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s