21 de gânduri despre „Miercurea fără cuvinte (2): Timpul petrecut cu o pisică nu e niciodată irosit

  • Oh, din pacate nu e a mea, e pisica surorii mele. Cindy o cheama… cu adevarat poznasa tare! Nu cred ca am vazut pisica mai trasnita ca ea pana acum :)) Eu deocamdata am doar o catelusa, Fifi, geloasa foc pe tot ce misca in jurul nostru daca vede ca acordam atentie si altcuiva :)) Poate cu timpul reusim sa mai tinem si alte animalute pe langa casa… daca ar fi numai dupa mine, mi-as face un mini zoo acasa in cel mai scurt timp :))
   Seara buna :*

 1. Ei, bine, stii ca se spune ca acolo unde doarme o pisica este un loc plin de energie negativa. Pisicile sunt atrase de energia negativa, este ceva demonstrat.

  • Din fericire, si pentru stapani, si pentru ea… acum a schimbat apartamentul pe casa cu gradinuta… si se poate plimba in voie, poate urmari vecinii pe la gard, nu mai e nevoita sa iasa in balcon ca sa vada toate miscarile 🙂 Ii place la nebunie sa inspecteze tot… de fapt, na, curioasa ca orice pisica 😀

 2. O astfel de pufosenie chiar te poate face sa uiti de tot stresul de peste zi sau care urmeaza sa vina si sa te simti bine si relaxat, nu ai cum altfel cand te uiti la ea:))
  O seara frumoasa:)

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s