10 gânduri despre „Miercurea fara cuvinte (5): Nuante

  • A fost culoarea mea preferata multi ani la rand, astfel ca si acum se gaseste foarte des printre haine, accesorii, oje etc. 😀 Dragostea nu moare, fie ea si pentru o culoare se pare :)) Pupix :*

  • Multumesc frumos! Prea multe ore nu, dar rabdare cu siguranta da… nu am intotdeauna stare pentru a le face :)) trebuie sa imi aleg bine momentul, caci altfel risc sa ma apuc de ele cu toata seninatatea si sa termin aruncand toate sticlele de oja la locul lor, dupa ce m-am manjit peste tot :))
   O seara buna, te imbratisez!

 1. Admir rabdarea si indemanarea… Si unghiile de la mana dreapta arata la fel de frumos? Presupunand ca esti dreptace ;)! Intotdeauna am o problema cand aplic lacul de unghii la mana dreapta, dreptace fiind… 🙂

  • Multumesc! Si eu am in general destule batai de cap cand vine momentul aplicarii unui model cu mana stanga… dar am, de obicei, grija sa nu aleg ceva foarte dificil, sa nu incep ceva ce stiu precis ca ar iesi o catastrofa pe mana dreapta 😀 Mai bine mai simplute, decat unele frumoase pe o parte si pe de alta de fugi in lume :))
   Totusi, se mai intampla si sa nu le duc la bun sfarsit. In cazul asta, le sterg complet si o iau de la capat daca mi-a mai ramas vreun gram de rabdare… daca nu, le las intr-o singura culoare si revin cu desene cand reapare cheful… ca daca ma apuc fara chef, e esec din prima clipa! :))

Thanks for leaving a comment! They make my day :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s