La multi ani Florent Amodio

Florent Amodio e un patinator francez, de origine braziliana, care te cucereste din primele minute o data ce il vezi pe gheata. Talentat, carismatic, imbina utilul cu placutul, cu patinele in picioare, inca de pe cand unii abia invatau sa vorbeasca.

Iubeste dansul, ceea ce se vede si in lejeritatea miscarilor sale pe gheata, masinile, fotbalul, calatoriile si nu in ultimul rand, muzica. Printre artistii sai preferati se numara Michael Jackson, Alicia Keys, Beyoncé, Damien Rice, Placebo, Usher, Black Eyed Peas, Kanye West , Ray Charles. In materie de filme, Schindler’s List, The Hangover, La Rafle, The Pursuit of Happyness, Moulin Rouge, Yes Man, Stomp the Yard.

In patinaj, ii admira pe Evgeni Plushenko, Elvis Stokjo, Brian Joubert, dar spune el, nu doreste sa ii copieze pe acestia, ci sa-si creeze un stil personal. Si ii reuseste 🙂

La multi ani Flor,  astazi i se potriveste  Voltaj, 20 😀 …„tanar vreau mereu sa fiu, sa traiesc asa cum stiu, ca la 20 ani de ani, fara griji si fara bani„. Nu stim cum sta cu banii 😆 , dar cu fanii nu o duce rau deloc… si speram sa traiasca asa cum stie acum la 20 ani, cat mai mult aproape de gheata, sa ne incante ochii si sufletele, ca patinator in concursuri si spectacole, ca antrenor cand va veni momentul.

Urmariti-l cu un moonwalk de exceptie, la Bucuresti, in cadrul showului Kings on ice. Cand ma gandesc ca l-am vazut si live… inca mi se pare vis :))


3 gânduri despre „La multi ani Florent Amodio

Thanks for leaving a comment! They make my day :)